dijous, 25 de febrer del 2016

Els aficionats al patinatge artístic tenen una cita imprescindible, aquest cap de setmana, amb la seva televisió local. I és que gràcies a la retransmissió de La Xarxa, amb la realització de Canal Blau TV, podran veure-hi en directe el desenllaç del Campionat d’Espanya de Grups de Xou Grans i Petits que tindrà lloc al CEM Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú, al Garraf. Canal Blau TV retransmetrà la competició dels dos dies, i la Xarxa retransmetrà la competició de dissabte.

El CPA Vilanova La Fundació, vol repetir podi a casa en Xous Petits

El grup de Xous Petits del CPA Vilanova La Fundació competirà divendres a la tarda amb l'objectiu d'assolir un lloc del podi, tal i com va succeir en l'edició de 2014 a Saragossa, quan van quedar en 3a posició. Les patinadores vilanovines sortiran en 13a posició amb la coreografia 50% dona 50% contradicció. En total seran 21 equips, entre els quals hi ha els vigents campions d'Espanya el CP L'Aldea, i el sots campió CPA Sant Celoni. La participació catalana es completa amb CPA Ripollet, CP Matadepera, CE Torregrossa, CPA Sarrià, CPA Santa Eugènia de Berga, PC Palamós i CP Llagostera.

Set equips catalans aspiren al títol de Xous Grans

Durant la retransmissió de dissabte a la tarda es podrà veure l’actuació dels 11 equips amb opcions a títol, set dels quals són catalans. El Club Patinatge Artístic Olot, recentment proclamat campió de Catalunya i vigent campió del món és el gran favorit a guanyar la prova. La resta d’equips catalans buscaran donar la sorpresa. Al marge del títol, tant els olotins com el Club Patinatge Artístic Girona, el Club Patinatge Artístic El Masnou, el Club Patinatge Artístic Sarrià, el Club Esportiu Malgrateny de Patinatge Artístic, el GEIEG de Girona, el Club Patí Tordera, el Club Patinatge Artístic Roda de Ter i el Patinatge Artístic Mataró buscaran ocupar les places classificatòries per als campionats d'Europa i del Món.

En directe per televisió i internet

La retransmissió de divendres començarà a les 17.30h i dissabte a les 19.30h. La narració anirà a càrrec de Jordi Martí, director de Canal Blau TV, amb els comentaris i l’anàlisi tècnica de Mari Carmen Garcia, entrenadora del Club Patinatge Artístic Vilanova. La periodista Anna Freixa, per la seva banda, recollirà des de la pista el testimoni d’entrenadors i participants.

La retransmissió es podrà veure per Canal 10 Empordà, Canal Blau TV, Canal Taronja Central, Canal Terres de l'Ebre, Cugat.cat, El Punt Avui TV, Empordà TV, Lleida TV, Olot Televisió, Pirineus TV, TV Ripollès, TV Girona, VOTV, m1tv i teleb
També es podrà seguir en ‘streaming’ a CanalBlau i www.laxarxa.com i per xarxes socials amb les etiquetes #Shows2016VNG#XousLaXarxa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada